Transformeer Jezelf Retraite - Kom Thuis in je Eigen Natuur!

 

Welkom bij onze "Transformeer Jezelf Retraite," een onvergetelijke week waarin je diep in jezelf duikt te midden van de prachtige Oostenrijkse natuur. Ontdek de helende kracht van de omgeving terwijl je een reis maakt in jouw innerlijk landschap.

Ervaar de Magie van Transformatie in de Oostenrijkse Natuur!

Programma..

We beginnen elke dag gezamenlijk met een meditatie die aansluit bij het thema van de dag, gevolgd door ontbijt, ochtendprogramma, lunch, middagprogramma, diner en avondprogramma.

Elke dag staat in het teken van een ander thema. Deze thema's leiden je weg uit je gedachten, brengen je naar je lichaam, leiden je door trauma en transformatie, verkennen je voorouderlijke lijnen en begeleiden je van je oude ik naar je nieuwe ik. Dit alles met als uiteindelijk doel dat je opnieuw de stroming van jouw levensenergie kunt voelen en de magie van het leven weer kunt ervaren.

Het programma wordt deels gehouden in ons schitterende verblijf en deels in een fijn ruimte in het authentieke dorp. Natuurlijk zullen we ook een groot deel buiten genieten van de prachtige natuur van Oostenrijk. Daarnaast is er vrije tijd die je naar eigen wens kunt invullen.

 

Zondagavond - Welkom en Introductie:

De aankomst is vanaf 17:00 uur. En om 19:00 uur zullen we starten met een gezamenlijk diner waarbij we kennis kunnen maken met elkaar.
In het avondprogramma zullen we meer vertellen over de invulling van de week en verder met elkaar verbinden.


Maandag - Thema: Landen en Ademwerk:

Op maandag nemen we bewust de tijd om volledig in ons lichaam te landen. We laten het denken los, schakelen af van werk, drukte en stress, en creëren samen een veilige bedding om onze processen te verwelkomen. Natuurlijk trekken we ook de natuur in voor een wandeling in het adembenemende Gradental.

Gradental biedt een unieke gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de grootsheid van de natuur, frisse lucht in te ademen en tegelijkertijd te genieten van een serene rust. Het is een betoverende plek waar alle elementen samenkomen, waardoor het de ideale setting is om de verbinding met je innerlijke zelf te verdiepen, weer meer in je lijf te landen en helemaal in het NU aan te komen.

 

Dinsdag - Thema: Transformatie en Ademwerk:

Op dinsdag gaan we de diepte in. We schudden je wakker op alle lagen. Welke blokkades zitten er nog in jou die je levensstroom belemmeren? Waar mag bewustzijn op komen, wat mag er nog doorvoeld worden, en wat mag er getransformeerd worden zodat je weer vrij kunt ademen en je levensenergie kan stromen.

We gaan naar Allas am Glocknerblick op 2100 meter hoogte waar we genieten van het adembenemende uitzicht over het gehele dal en op de hoogste berg van Oostenrijk. Deze plek, die aanvoelt als de weide van Heidi, is een ideale omgeving voor ademwerk en meditatie. Adem hier op deze hoogte de puurheid van het leven in, laat het je zintuigen prikkelen en ervaar de kracht van transformatie op een werkelijk betoverende locatie.

 

Woensdag - Thema: Regressie (Voorouders):

Op deze betekenisvolle woensdag richten we ons op de thema's die spelen in jouw familielijn en de impact daarvan op jouw leven. In een sharing, meditatie en activatie, in de Zirknitz grot verbinden we ons met onze voorouders. Vervolgens gaan we tijdens een groepsregressie nog dieper de geschiedenis in, met als doel heling en het versterken van de banden binnen jouw familielijn. Zo herstellen we de connectie met de unieke talenten die we hebben geërfd van onze voorouders.

De Zirknitz grot is gevormd door water dat door een spleet in de berg stroomde, waardoor deze bijzondere plek ontstond, als een baarmoeder van Moederaarde. De grot nodigt uit tot samenzijn, het delen van verhalen en het loslaten van oude pijn. Deze plek plaatst alles in perspectief, met een indrukwekkende rotsenwand die aantoont dat met de tijd alles kan veranderen en niets permanent is.

Donderdag - Thema: Oude Ik, Nieuwe Ik:

De focus van deze dag ligt op het loslaten van de oude ik en het volledig omarmen van je nieuwe ik, waarbij je nieuwe ik staat voor jouw authentieke zelf en je essentie.

De Gartlwasserfall nodigt je uit om een stem te geven aan de oude ik, alles wat nog geuit mag worden te uiten en los te laten wat mag worden losgelaten. Hier neem je afscheid van wat oude beperkende  patronen en overtuigingen en maak je ruimte voor jouw authentieke stemgeluid.

Vervolgens dompelen we ons onder in een overgangsritueel naar je nieuwe ik, verbonden met de natuur, jouw ware essentie, en jouw volledig potentieel.

Het Zirknitztal is een uitgestrekt dal, zo mooi als een sprookje; je waant je hier volledig in Lord of the Rings. De rotsachtige natuur wordt afgewisseld met weelderig groen, glooiende heuvels en scherpe bergen. Na een wandeling van een half uur bereik je de Kegelsee. Hier dompelen we ons onder in een overgangsritueel naar je nieuwe ik, verbonden met jouw natuur, jouw ware essentie en jouw volledig potentieel.

Woorden schieten tekort om te beschrijven wat je ervaart op deze plek. De ijle lucht, de natuur, het water, de grootsheid – alles doet je beseffen hoe puur het leven kan zijn.

Vrijdag - Levensenergie en Magie:

Na het loslaten van de oude ik en je in je volledige potentieel gestapt bent, is het op vrijdag tijd om je levensenergie nog meer te laten stromen. Leer hoe je jouw levensenergie in kunt zetten om nog meer de magie in jouw leven te ervaren.

En waar anders kunnen we de magie in onszelf beter ervaren dan in het betoverende Elfjesbos van Natura Mystica?

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een magische plek waar je het idee hebt dat elfjes elk moment tevoorschijn kunnen komen. Het voelt alsof je op wolken loopt. Op deze plek komen alle elementen samen. Als je nog enige twijfel had over hoe groots het leven is en dat de schepping van de natuur pure magie is, zal deze twijfel hier volledig verdwijnen. Wandel langs de rivier met je gedachten op de achtergrond, verwonder jezelf in stilte, en ervaar de betovering van deze unieke plek.

We sluiten deze dag af met een feestelijk diner.

Zatedag

Op zaterdag kun je als je wilt nog genieten van een gezamenlijk ontbijt. Daarna is het tijd om te vertrekken en je magie thuis in je leven te gaan integreren.

Transformeer jezelf te midden van de Oostenrijkse natuur. Reserveer nu jouw plek voor deze onvergetelijke retraite!

Datum..

Aankomst Zondag 19 mei 2024 
Vertrek Zaterdag 25 mei 2024

Locatie..

Döllach, Oostenrijk

 

Investering in jezelf..

Transformeer Jezelf Retraite exclusief btw inclusief btw
Alleen op een 2 persoonskamer 1688
Gedeelde 2 persoonskamer 1444

De kamers..

De kamers zijn verdeeld over twee prachtige locaties in het Oostenrijkse Döllach. De huizen zijn gerenoveerd en gemoderniseerd zodat je kunt genieten van de luxe en het comfort, terwijl je nog steeds de fijne Oostenrijkse sfeer ervaart. Zie de foto's hieronder voor een sfeerimpressie. 

Vind je het fijn je alleen terug te kunnen trekken, dan kies je voor een tweepersoonskamer voor jezelf. 

Misschien kom je met je partner, vriend of vriendin. Dan kun je een kamer delen. Of we zoeken een maatje voor je om je kamer te delen, na de aanmeldingen. 

Er zijn 9 kamers beschikbaar, dus de groepsgrote zal tussen de 9 en 18 personen uitkomen. 

Ben jij klaar voor de Magie van Transformatie in de Oostenrijkse Natuur?!

 

Prijzen inclusief:

❥ 6 nachten in een prachtige kamer. (alleen of gedeeld)

❥ Ontbijt, lunch en diner, gezond en met liefde bereid!

❥ Feestelijk diner op de laatste avond

❥ Water en thee

❥ Compleet gerenoveerde Oostenrijkse onderkomens 
❥ De magie van de prachtige Oostenrijkse natuur

 

Prijzen exclusief:

❥ Vervoer naar OostenrijkTransformeer Jezelf Retraite - Oostenrijk

€ 1.688,00

Transformeer Jezelf Retraite - Oostenrijk

€ 1.688,00

Welkom bij onze "Transformeer Jezelf Retraite," een onvergetelijke week waarin je diep in jezelf duikt te midden van de prachtige Oostenrijkse natuur. Ontdek de helende kracht van de omgeving terwijl je een reis maakt in jouw innerlijk landschap.

De kamers zijn verdeeld over twee prachtige locaties in het Oostenrijkse Döllach. 

Vind je het fijn je alleen terug te kunnen trekken, dan kies je voor een twee persoonskamer voor jezelf. 

Misschien kom je met je partner, vriend of vriendin. Dan kun je een kamer delen. Of we zoeken een maatje voor je om je kamer te delen na de aanmeldingen. 

Er zijn 9 kamers beschikbaar, dus de groepsgrote zal tussen de 9 en 18 personen uitkomen. 

Ben jij klaar voor de Magie van Transformatie in de Oostenrijkse Natuur?!

Mede mogelijk gemaakt door..


Wie zijn wij..

Wanneer wij, Brian & Esther, onze energieën bundelen ontstaat er een transformatief en krachtig liefdesveld waarin we je begeleiden in een Transformatie naar jouw authentieke zelf. 

Esther

Transformatiewerk en tantra hebben mij ontzettend veel gebracht. Ik ben andere keuzes gaan maken in het leven, waardoor ik mij vrijer en blijer ben gaan voelen. Hierdoor is mijn levensenergie weer gaan stromen en voel ik mijzelf krachtig en vol passie. 

Nu haal ik ontzettend veel voldoening uit het doorgeven van mijn opgedane kennis en ervaring,  zodat jij ook alles uit je leven kunt halen. En daarmee ook weer anderen kunt inspireren. 
Zodat we samen de Hemel op Aarde creëren.

Woorden en energie waar ik van hou, zachtheid, onvoorwaardelijke liefde, kalmte, sensualiteit, speelsheid, ondeugend zijn, passie, kracht, transformatie, healing, vrouwelijkheid, goddess en tantra (uiteraard)

Ik ondersteun je graag met zachte kracht en een vleugje ondeugendheid ;)

 

🤍 Esther

Brian

Lees meer over Brian op:

www.brianvanleeuwen.com