Magical Goddess retreat - Ibiza


Hey jij sensuele Goddess,


Stel je eens voor… een prachtige villa op het heerlijke en magische eiland Ibiza… een intieme groep Goddesses, waarmee jij een kleine week op ontdekkingsreis gaat in het veld van tantra en vooral in jezelf.

Je gaat jezelf verder ontdekken en bevrijden van ballast en ongemakken zodat je dieper kunt duiken in wat er in jou leeft, in wat jouw verlangens zijn. Je gaat expanderen, je (lichaams)bewustzijn vergroten en je levensenergie laten stromen. Ontdek op speelse wijze welke ‘treasures’ er nog in jou verborgen liggen!

We gaan spelen met beweging, met aanraking, met sensualiteit, met communicatie en het uiten van onze verlangens. We experimenteren met geven en ontvangen, verzachten in aanraking en verbinding, zakken in overgave, ontdekken het belang van tantra en adem, we gaan aan de slag met de energiecentra, chakra's en het laten stromen van je (seksuele)levensenergie.

 

De volgende thema’s zullen aan bod komen


❥ Tantra & VERBINDING

❥ Tantra & OVERGAVE

❥ Tantra & INTIMITEIT

❥ Tantra & SEXUALITEIT
 

 

Wat kun je nog meer verwachten?


We gaan genieten in een intieme veilige setting. van het samenzijn in zachtheid, met speelsheid, in liefde, in verbinding en met sensualiteit/seksualiteit en intimiteit.

We hebben een programma vol prachtige tantra & TAO oefeningen die je helpen meer in je lijf te zakken en je sensuele Goddess weer te laten stralen. Natuurlijk is er ook vrije tijd om het eiland te ontdekken.


We kijken er ontzettend naar uit om met jullie te verbinden en een prachtige tantrische reis aan te gaan. We gaan samen de magie van onze innerlijke Goddesses ervaren en bekrachtigen! ✨

Voel je een sparkle en een JA, meld je dan direct aan. Vind je het spannend en wil je eerst even kennismaken of heb je vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend een call met ons inplannen. Stuur een mailtje naar manon@ecstatictemple.nl of tantra@es-energy.nl

Lees hieronder meer over het programma...

 


Wil jij..


❥ meer in contact komen met je innerlijke Goddess en jouw sensualiteit?

❥ je veilig voelen in een groep alleen met vrouwen?

❥ leren meer te luisteren naar je hart i.p.v. je hoofd?

❥ je vrij voelen in je lijf?

❥ bewegen, aanraken, ademen en spelen met energie?

❥ op een diepere laag verbinden met jezelf, jouw (energetische) lichaam, jouw gevoelens?

❥ contact maken met andere Goddesses?

❥ ontdekken wat tantra voor jou kan betekenen?

 

 

HET PROGRAMMA..

Hieronder vast een tipje van de sluier van het programma. We nemen jullie mee in alle thema's en laten ons leiden door de energie, onze intuïtie en de behoeftes en energie van de groep. Zo blijven we met bewustzijn (Shiva) meebewegen (Shakti) in wat er op dat moment mag ontstaan en ervaren mag worden.

Woensdag - aankomst

Je wordt verwacht in de villa tussen 15 en 19 uur. We starten om 19 uur samen met een heerlijk diner. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met elkaar.
In het avondprogramma gaan we verder met elkaar verbinden en in ons lijf zakken. 

Donderdag - VERBINDING

We starten de dag met een embodiment practice verbonden aan het thema van deze dag. Op de eerste dag zullen we het thema verbinding onderzoeken. Het uit je hoofd gaan en in je (energie)lichaam zakken.
We gaan dit ervaren door contact te maken met je gevoelens, met je lichaam en met elkaar. Dit doen we doormiddel van mooie tantrische oefeningen met dans, aanraking en sharing. Ook komen de thema's vertrouwen en veiligheid aan bod. Zodat we samen een mooie verbinding met onszelf en elkaar kunnen aangaan. 

Vrijdag - OVERGAVE

Ook hier starten we weer met een embodiment practice gekoppeld aan het thema van de dag. Op deze tweede dag zullen aan de slag gaan met overgave. Kun jij in overgave zijn met alles wat er gezien en gevoelt mag worden? Durf jij eventuele blokkades die (nog) in de weg staan om volledig vrij te leven en je vrij te voelen, los te laten? We gaan overdag aan de slag met de-armouring en intensief ademwerk. Zodat we laagjes afpellen om jezelf weer volledig te gaan voelen en ervaren. s'Avonds zakken we dieper in overgave tijdens de Surrender massage. Een massage om helemaal diep in ontspanning te kunnen zakken.
 

Zaterdag - INTIMITEIT

Ook hier starten we weer met een embodiment practice gekoppeld aan het thema van de dag. De derde dag staat in het teken van intimiteit. Wat betekent intimiteit voor jou? We delen hierover en we zakken meer in het lijf en gaan d.m.v. verschillende oefeningen onderzoeken hoe je aanraking ervaart, of je makkelijker kunt geven of ontvangen. Voel je je veilig, kun je je playfullness naar boven laten komen of zelfs je dierlijke instinct?  Ook zullen we prachtige ademoefeningen doen om je lichaam en levensenergie wakker te maken en te laten stromen. 

Zondag -SEKSUALITEIT

En ook deze dag weer een prachtige embodiment practice waarin we verbinden met het thema sexualiteit en dus stroming van levensenergie. Hoe sta jij in verbinding met jouw lichaam, je seksualiteit, jouw yoni, je verlangens en jouw stroom van levensenergie?
We gaan op ontdekkingsreis in ons lichaam door middel van lichaamsbewuste oefeningen uit de TAO. Waarbij we de sexuele energie heel bewust door het hele lijf laten stromen. Ook leer je een prachtige ademoefening om de energie te laten stromen die je ook met een partner thuis zou kunnen doen. 

We gaan seksualiteit en intimiteit vanuit zelfliefde en verbinding ontdekken en ervaren. 

Wanneer..

Woensdag 27 maart t/m maandag 1 april 2024

We starten woensdag einde van de dag met een gezamenlijk diner. En maandagochtend is het vertrek. 

 

Locatie..

In een prachtige villa op het magische eiland Ibiza!

Er zijn 3 tweepersoonskamers beschikbaar in de villa, die je deelt met een andere Goddess
En er zijn 4 tweepersoonskamers beschikbaar in een, op loopafstand gelegen, hostel. 

Je kunt tegen een meerprijs van 200 euro ook alleen op een kamer slapen in het hostel. Je kunt je ticket online boeken en aangeven dat je graag alleen op een kamer slaapt. De meerprijs wordt apart in rekening gebracht. 

 

Investering in jezelf..

Magical Goddess Retreat Ibiza exclusief btw inclusief btw
Goddess ticket 1156,20 1399
Early Goddess ticket 990,90 1199

* De bedden in de Garden room kunnen indien gewenst ook los van elkaar.

 

Prijzen inclusief:

❥ 5 nachten in een gedeelde 2 persoons slaapkamer 
❥ of tegen een meerprijs van 200 euro een kamer alleen. (beperkt beschikbaar)

❥ ontbijt, lunch en diner verzorgd door een vegetarische kok

❥ water en thee

❥ Luxe villa met zwembad in het noorden van Ibiza in de buurt van San Juan

 

Prijzen exclusief:

❥ Vluchten

❥ Transport van en naar de Airport

❥ Het is aan te bevelen een auto te huren

❥ Bij te boeken massage

Dus nog even een kijkje in wat je kunt verwachten..

 

Een tantra retreat voor vrouwen. Voor sommigen klinkt het meteen als muziek in de oren voor anderen behoorlijk spannend.. want hoe ziet dat er dan uit zo’n retreat.. Wat kan je verwachten..

 

Allereerst zal de magie van het eiland als vanzelf al haar werk doen. De energie op het eiland is zacht en magical. Zodra je het vliegveld uitstapt is het alsof het eiland zegt..ontspan maar, geef je over en laat je meevoeren.

Meevoeren in de thema’s verbinding, overgave, intimiteit en seksualiteit. Meevoeren in de magie van jezelf in een bedding van een prachtige groep Goddesses. Hoe meer je in contact bent met je lichaam en gevoel, hoe meer je liefde, verbinding en passie voor het leven kunt ervaren.

Allereerst zullen we verbinding maken met onszelf en met elkaar, zodat we met nieuwsgierigheid, compassie en liefde elkaar kunnen ondersteunen in een intieme reis naar de magische godin in jou! Zodat we samen een veilige setting creëren om steeds dieper in overgave te kunnen zakken.

Overgave aan alles wat zich aandient in deze reis. Van je schaduwkant met zelfafwijzing, pleasegedrag, slachtofferrol, streng zijn voor jezelf, oordelen, geblokkeerde emoties, weerstand, tot de woest onweerstaanbare, sensuele, passievolle Magical Goddess in jou.


Het zal soms luchtig en speels zijn, er zullen momenten van diepe overgave en het delen van emoties zijn, er zal gehuild en gelachen worden, geknuffeld en gedanst, momenten van stilte en momenten van uitbundigheid.

 

We zullen werken met prachtige verbindende, transformerende en activerende oefeningen uit de Tao en Tantra. We werken met meditatie, (lichaams)bewustzijn, beweging, adem, geluid maken, stromen van (sexuele)levensenergie. Omarm alles, geef het ruimte, uit het, laat het stromen…surrender to the Goddess

Bevrijd jezelf en expandeer je (lichaams)bewustzijn. Tan=bevrijding, Tra= expansie. Zodat je je vrij kan bewegen in intimiteit en seksualiteit. Je lichaam is je tempel. Wees lief voor haar. Laat je levensenergie weer stromen en speel ermee. Voel hoeveel kracht de sensuele vrouw in zich draagt.

We kijken er enorm naar uit om dit samen met jullie te mogen ervaren. 

❥ Manon & Esther

Magical Goddess Retreat - Ibiza

€ 1.399,00

Magical Goddess Retreat - Ibiza

€ 1.399,00

Hey jij sensuele Goddess,

Stel je eens voor… een prachtige villa op het heerlijke en magische eiland Ibiza… een intieme groep Goddesses, waarmee jij een kleine week op ontdekkingsreis gaat in het veld van tantra en vooral in jezelf.

Je gaat jezelf verder ontdekken en bevrijden van ballast en ongemakken zodat je dieper kunt duiken in wat er in jou leeft, in wat jouw verlangens zijn. Je gaat expanderen, je (lichaams)bewustzijn vergroten en je levensenergie laten stromen. Ontdek op speelse wijze welke ‘treasures’ er nog in jou verborgen liggen!

We gaan spelen met beweging, met aanraking, met sensualiteit, met communicatie en het uiten van onze verlangens. We experimenteren met geven en ontvangen, verzachten in aanraking en verbinding, zakken in overgave, ontdekken het belang van tantra en adem, we gaan aan de slag met de energiecentra, chakra's en het laten stromen van je (seksuele)levensenergie.

Early Goddess ticketprijs beperkt verkrijgbaar

De eerste 6 goddesses slapen in de villa. De overige deelnemers in een locatie op loopafstand van de villa.

Wat is tantra..

Tantra wat is dat precies? Tantra is een mystieke traditie van meer dan 5000 jaar oud die zijn wortels heeft in het oude India. ‘Tan’ betekent ‘expansie’ en ‘tra’ betekent ‘bevrijding’ in het Sanskriet.

Tantra gaat over liefde, bewustzijn en verbinding. Tantra gaat over heelheid en is alles omvattend. Liefde, vrijheid, blijheid, speelsheid, passie, sensualiteit maar ook verdriet, afwijzing, oordelen en angst, alles mag er zijn. Alles is welkom.

Tantra bied je de gelegenheid om je bewuster te worden van wie je bent. Jezelf te accepteren en alle aspecten van jezelf te omarmen en te integreren.

Tantra gaat over verbinding, met jezelf, met jouw lichaam, met de ander en zijn/haar lichaam. Tantra gaat over de ander eren als een deel van jezelf. Ik eer jou als een deel van mijzelf!

Herken jij de goddelijke kracht in de ander? Ken jij de goddelijke kracht in jou?

Tantra gaat over het stromen van levensenergie. En…. seksualiteit hoort daar ook bij, want seks is tenslotte onze oorsprong!

 

Wat verwachten we van jou..

Natuurlijk begeleiden wij je in je proces en zorgen we voor een veilige bedding dat alles er mag zijn. Maar we nodigen je uit om zelf op het volgende te letten. En daar ook 'ownership' over te nemen.

Dat je je eigen grenzen bewaakt en/of leert te bewaken en de grenzen van een ander respecteert. 

Dat je de intentie hebt je open te stellen voor jezelf en voor verbinding met de ander. 

Dat je bereid bent te zijn met alles wat je tegenkomt. En hier zelf verantwoordelijkheid voor neemt. 

Dat je jezelf kunt dragen en uitreiken wanneer je ondersteuning nodig hebt. 

 

ME tantra - Manon & Esther tantra voor vrouwen


Wie zijn wij..

Wanneer wij, Manon & Esther, onze energieën bundelen ontstaat er een zacht en krachtig liefdesveld waarin we veilig zijn om expressie te geven aan onze innerlijke Goddesses.

Esther

Transformatiewerk en tantra hebben mij ontzettend veel gebracht. Ik ben andere keuzes gaan maken in het leven, waardoor ik mij vrijer en blijer ben gaan voelen. Hierdoor is mijn levensenergie weer gaan stromen en voel ik mijzelf krachtig en vol passie. 

Nu haal ik ontzettend veel voldoening uit het doorgeven van mijn opgedane kennis en ervaring,  zodat jij ook alles uit je leven kunt halen. En daarmee ook weer anderen kunt inspireren. 
Zodat we samen de Hemel op Aarde creëren.

Woorden en energie waar ik van hou, zachtheid, onvoorwaardelijke liefde, kalmte, sensualiteit, speelsheid, ondeugend zijn, passie, kracht, transformatie, healing, vrouwelijkheid, goddess en tantra (uiteraard)

Ik ondersteun je graag met zachte kracht en een vleugje ondeugendheid ;)

 

🤍 Esther

Manon

Tao, tantra, trauma release ademwerk en het werken met vrouwen is voor mij heel helend geweest op mijn pad naar meer bewustzijn.

De laatste 2 jaar volgde ik een aantal vrouwentrainingen en tijdens deze trainingen gingen we op ontdekkingstocht naar het (her)vinden van onze vrouwelijke kracht. Door jezelf helemaal te omarmen en lief te hebben.

Er is iets ongelofelijks moois en krachtig aan het samenzijn met alleen vrouwen. Het vrij uit kunnen praten over jouw verlangens, onzekerheden en schaamte zonder je zorgen te maken dat je beoordeeld wordt.

Het verkennen van deze verlangens, onzekerheden en schaamte mag juist omarmd worden zodat je helemaal in jouw vrouw zijn kunt stappen.

Wanneer eenieder zijn eigen unieke geschenk inbrengt ontstaat er magie!
Ik ondersteun je graag met mijn kracht in zachtheid en kwetsbaarheid.

Liefs Manon

https://www.ecstatictemple.nl/manon-snoek/