Workshops & Retreats

Komend jaar zal ik een aantal mooie samenwerkingen aan gaan om verschillende workshops en retreats neer te zetten. Uiteraard met mijn lief, Brian van Leeuwen, maar ook met tantra Goddess, Manon Snoek. En er zitten nog meer mooie samenwerkingen aan te komen. Houdt de website en socials in de gaten. 

THUISKOMEN in jezelf met Brian & Esther

Wij zijn Brian en Esther. We delen onze passie voor transformatieve healing en nemen jullie graag mee op reis in jezelf. Wanneer wij onze krachten bundelen ontstaat er een transformatief liefdesveld waarin jullie uitgenodigd worden je processen aan te gaan.

Samen creëren we een veilige, liefdevolle en warme bedding waarin jullie los kunnen komen van energetische blokkades, vastzittende emoties en onverwerkt trauma. Met als gevolg dat je je eigen liefde en passie weer kunt voelen en kunt.. THUISKOMEN in jezelf!

Ga hier naar meer info over ons Trauma Release Retreat

Ga hier naar onze website www.thuiskomeninjezelf.com

Goddess Awakening met Manon & Esther

Samen met Manon faciliteer ik tantra workshops voor vrouwen. Wanneer wij onze energieën bundelen ontstaat er een zacht en krachtig liefdesveld waarin we veilig zijn om expressie te geven aan onze innerlijke Goddesses.
We verdiepen ons in de thema's verbinding, overgave en intimiteit. We nemen je mee in het proces van transformatie zodat je je vrijer gaat voelen, meer tot bloei komt, meer (zelf)bewustzijn, (zelf)acceptatie en (zelf)liefde ervaart
Lees hier meer en meld je aan.