Wat is Transformatieve Tantra


De naam en werkwijze “Transformatieve Tantra” is ontstaan vanuit mijn liefde voor Transformatiewerk en mijn passie voor Tantra.

Bij transformatiewerk richten we ons op het bevrijden van blokkades. Het is onderdeel van Tantra , dat eigenlijk al alomvattend is. Het woord “Transformatieve” gebruik ik daarom als extra benadrukking.

Transformatieve Tantra helpt je je te bevrijden(Tan= bevrijding) van de sluiers die over jouw essentie liggen en het helpt je je bewustzijn te vergroten (Tra = expansie) zodat je kunt groeien, zodat je leert jezelf te accepteren, zodat je alle aspecten van jezelf kunt omarmen en integreren.

Waardoor je meer heelheid, passie, liefde, levensvreugde en de magie van het leven kunt ervaren.

BELICHAAMDE SPIRITUALITEIT..

 

Tantra gaat voor mij ook over belichaamde spiritualiteit. Over het ervaren van het goddelijke in mij en het ervaren van mijn stroom van levensenergie. In verbinding met mijzelf, mijn hogere zelf, m'n lichaam, de ander, de wereld en het universum in en om mij heen.

Het ervaren van je fysieke lichaam, je energetische lichaam en het voelen stromen van je levensenergie is dan ook een belangrijk aspect van tantra.


Tantra is een mystieke traditie van meer dan 5000 jaar oud die zijn wortels heeft in het oude India. In het Sanskriet betekent “Tan” bevrijding en “Tra” expansie.

Het gaat over het ervaren van liefde, energie, bewustzijn en verbinding. Tantra gaat over heelheid en is alles omvattend. In tantra kun je zowel de dualiteit als de eenheid ervaren. Liefde, vrijheid, blijheid, speelsheid, passie, sensualiteit maar ook verdriet, afwijzing, oordelen en angst, alles mag er zijn. Alles is welkom. 

HOE ZIET EEN TRANSFORMATIEVE TANTRA SESSIE ERUIT..

We starten met het in kaart brengen van jouw hulpvraag, van wat er speelt in jouw leven en wat jouw wensen en verlangens zijn.. Aan de hand daarvan zullen we ons onderdompelen in verschillende Transformatieve Tantra oefeningen, tools en methoden.


In Transformatieve Tantra werken we met bewustzijn, beweging, shiva en shakti, adem, aanraking, geluid maken, grenzen verkennen, verlangens, communicatie, overgave, licht en donker, blokkades, trauma, emoties, regressie, lichaamsbewustzijn, body flow, sensualiteit, chakra’s, levensenergie en alles wat er zich aandient..

 
Methoden die samen komen in Transformatieve Tantra

Tantrische practices | Ademwerk | Intuïtieve massage | Tantra massage | Transformational cupping |Transformatieve coaching | Regressie & Reincarnatie therapie | Transformatie protocollen | Innerlijk kind werk en alles wat er intuïtief door mag komen.

Wil jij je..

VRIJER VOELEN 🤍 LEKKER IN JE VEL ZITTEN 🤍 OUDE PATRONEN LOSLATEN 🤍 OUDE PIJN LOSLATEN 🤍 DOORGEGEVEN TRAUMA UIT DE FAMILIELIJN OPLOSSEN 🤍 FYSIEKE BLOKKADES OPLOSSEN 🤍 BLOKKADES OP INTIMITEIT OPLOSSEN 🤍 MEER ZELFVERTROUWEN 🤍CREATIEKRACHT AANZETTEN 🤍 PASSIE, FLOW & MAGIE ERVAREN IN JE LEVEN 🤍
Schaduwwerk/ Trauma verwerking

✔️ Voorouderlijk werk  

✔️ Regressie, reïncarnatie therapie
✔️ Invocatie Protocollen

✔️ Trauma Release Breathwork
✔️ Innerlijk kindwerk 

Tantra en lichaamswerk

✔️ Tantra, zelfliefde en zelfacceptatie  
✔️ Tanta, leren grenzen aan geven.
✔️ Tantrische oefeningen voor het vergroten van je lichaamsbewustzijn
✔️ Tantra massage, om dieper in je lijf te zakken
✔️ Tantra de-armouring, laat trauma los uit je lijf
✔️ Transformational cupping
✔️ Tantrische oefeningen voor het opwekken van kundalini energie
✔️ Tan-tra Bevrijdende Expansie!

Transformatieve coaching

 Bewust wording en transformatie van:

✔️ Oude gewoonten
✔️ Beperkende overtuigingen

✔️ Neuro plasticiteit en patronen

✔️ Spiegels

✔️ Triggers
  

Mijn passie..

Mijn passie ligt in het verbinden van mensen met hun eigen kern, hun eigen liefde. Zodat ze van daaruit weer in contact kunnen komen met hun zielsmissie.  Dit omvat de kern van elke sessie, behandeling, retraite, workshop en traject, die ik met liefde faciliteer. 

Ben jij er klaar voor om Transformatieve Tantra te ontdekken?