Tantra Koppelsessie

Een Speelse Ontdekkingsreis naar een Diepere Verbinding

 

In een koppelsessie nodig ik jullie uit om opnieuw nieuwsgierig naar elkaar te worden, en samen een ontdekkingsreis te maken in het veld van transformatieve tantra.

 

Samen gaan we op zoek naar de diepere lagen van jullie connectie, waarbij jullie leren effectiever te communiceren, bewuster elkaars aanrakingen te ervaren en opnieuw te ontdekken wat intimiteit voor jullie betekent. Jullie krijgen de kans om elkaar opnieuw te leren kennen en je diepste verlangens te delen. We nodigen jullie uit om samen jullie grenzen en wensen te verkennen en omarmen, dit alles in een sfeer van respect, veiligheid en vertrouwen.

 

Ook sensualiteit, passie en levensenergie spelen een rol tijdens deze reis, terwijl jullie elkaar opnieuw ontdekken en leren hoe de energie tussen jullie vrij kan stromen. Samen creëren we een ruimte waarin jullie tantrische verbinding kunnen verkennen en omarmen.

 

 

TANTRA IS A PATHWAY..

NOT JUST TO SEXUAL ECSTASY

BUT TO PERSONAL HEALING AND FULFILLMENT

Hoe ziet een sessie eruit?


We beginnen met een meditatie om volledig in het hier en nu te zijn en in jullie eigen lichaam te zakken. Vervolgens bespreken we wat jullie graag willen ervaren. Zijn er uitdagingen in jullie connectie? Zijn er verlangens? Wat is jullie diepere intentie? Daarna gaan we dit verkennen met behulp van diverse speelse oefeningen.

We duiken in veiligheid, het herkennen van triggers, het aangeven van grenzen, bewuste aanraking, spel en verleiding. Ook zullen we het belang van ademhaling, geluid, bewuste aanraking en het laten stromen van energie ontdekken, allemaal op een lichte en speelse manier.

De sessie wordt volledig aangepast aan jullie wensen en wat zich op dat moment aandient.

Duur van de sessie: 2,5 uur

Locatie: Voorthuizen of Bilthoven

Investering: 275 euro incl. btw

 

Ik kijk ernaar uit om jullie met liefde te begeleiden.