Wat is Transformatieve Tantra..

 

De naam en werkwijze “Transformatieve Tantra” is ontstaan vanuit mijn liefde voor Transformatiewerk en mijn passie voor Tantra.

Bij transformatiewerk richten we ons op het bevrijden van blokkades. Het is onderdeel van Tantra dat eigenlijk al alomvattend is. Het woord “Transformatieve” gebruik ik daarom als extra benadrukking.

In het Sanskriet betekent “Tan” bevrijding en “Tra” expansie.

Oftewel Bevrijdende Expansie 

Tantra gaat voor mij ook over belichaamde spiritualiteit. Over het ervaren van het goddelijke in mij en het ervaren van mijn stroom van levensenergie. In verbinding met mijzelf, mijn hogere zelf, m'n lichaam, de ander, de wereld en het universum in en om mij heen.

 

Tantra is een mystieke traditie van meer dan 5000 jaar oud die zijn wortels heeft in het oude India.

Het gaat over het ervaren van liefde, energie, bewustzijn en verbinding. Tantra gaat over heelheid en is alles omvattend. In tantra kun je zowel de dualiteit als de eenheid ervaren. Liefde, vrijheid, blijheid, speelsheid, passie, sensualiteit maar ook verdriet, afwijzing, oordelen en angst, alles mag er zijn. Alles is welkom. 

Tantra bied je de gelegenheid om je bewuster te worden van wie je bent. Jezelf te accepteren en alle aspecten van jezelf te omarmen en te integreren.

Tantra laat je levensenergie stromen!