Uit je hoofd, in je lijf!

Kom uit je hoofd, uit je gedachten en helemaal in het nu met je adem. Wanneer heb jij voor het laatst een stil hoofd gehad en je emoties de vrije loop gelaten?

Om onze emoties goed te kunnen voelen, zouden we diep moeten inademen. Om uiting te geven aan onze emoties moeten we volledig uitademen. Vaak zijn we geneigd oppervlakkig te ademen zodat we onze emoties niet helemaal hoeven te voelen. Bij trauma zetten we onze adem tijdelijk vast en daarmee het trauma ook. 

 

Voor wie is een ademsessie?

Vind jij het moeilijk te praten over gevoelens. Weet je niet precies waar je tegenaan loopt. Maar je blijft toch het gevoel hebben vast te zitten. Dan kan een ademsessie je weer lucht geven

Het weten van de oorzaak van negatieve emoties, blokkades en trauma zijn minder belangrijk bij een ademsessie. Al ontstaan er wel vaak inzichten. Zonder bewust te zijn van de oorzaak kunnen de emoties, blokkades en trauma's toch in beweging komen en losgelaten worden.

Adem in, Adem uit, transformeer je blokkades en voel je vrij!

 

Heb je last van..

Stress

Burnout

Moeite met jezelf uiten

Opgekropte boosheid

Opgekropt verdriet

Oppervlakkige ademhaling

Spanningen

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Depressieve gedachten

Paniekaanvallen

Getraumatiseerd Innerlijk kind

 

Dit kun je ervaren..

Fysieke en emotionele vitalisering

Healing van het innerlijke kind

Je ervaart vrijheid

Ruimte in je lichaam

Een vrije stroom van energie

Ontspanning

Opluchting

Blijdschap

Energie

Contact met je hogere zelf

Verbinding van lichaam en Ziel

Voel je vrij!

Ademcoaching is een zeer effectieve healingmethode! 

In de ademsessie werken we met de kracht van de verbonden ademhaling. Vastgezette emoties, trauma's en blokkades in het onderbewuste komen weer in beweging en kunnen doorvoelt en losgelaten worden. Waardoor er uiteindelijk rust, ruimte en vrede ontstaat in je systeem. Het helpt je inzichten te krijgen in wat er gezien mag worden in jouw onderbewuste en in jouw lichaam

 

Hoe ziet een ademsessie er uit..

We starten met een intake waarbij we jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele staat van zijn in kaart brengen. Heb je een hulpvraag, iets waar je aan wilt werken? Aan de hand hiervan zetten we een intentie als richtlijn voor de ademsessie. 

Je ligt gedurende de sessie op een comfortabel matje. Ik neem je mee tijdens de ademreis in een verbonden ademhaling. Deze ademhaling zorgt voor veel zuurstof in je systeem.  De zuurstof verhoogt je energieniveau en laat al je cellen in je lichaam vibreren. De energie laat alles weer stromen en helpt je om spanningen, trauma's, blokkades en emoties te kunnen doorvoelen en loslaten.

De ademhaling zal op een rustig tempo starten en gedurende de reis in snelheid toenemen. In de actieve fase kan er van alles loskomen, verdiet, onmacht, spijt, boosheid het mag er allemaal zijn. Na de actieve fase van de ademhaling komt er een rustige fase waarin je alles wat je ervaren hebt nog zacht mag doorvoelen. Dit kunnen allerlei emoties zijn, er kunnen beelden op poppen, inzichten naar boven komen maar ook een gevoel van enorme bevrijding en rust kunnen er over je heen komen. 

Duur 90 minuten