Transformatieve sessies

Mijn passie ligt in het verbinden van mensen met hun eigen kern, hun eigen liefde. Zodat ze van daaruit weer in contact kunnen komen met hun zielsmissie.  Dit omvat de kern van elke sessie, behandeling, retraite en workshop die ik met liefde faciliteer. 

Loop je vast..

D.m.v. verschillende methoden zoals regressie, reïncarnatie, trauma therapie, ademwerk, protocolwerk, transformatief coachen en meer, pellen we lagen af zodat je weer in verbinding kunt komen met jouw krachtige kern.

Heb je het gevoel vast te lopen in je lichaam, in je hoofd, in jezelf? Ik help je graag om weer flow in je leven te brengen.

We starten met het in kaart te brengen waar je stagnatie ervaart en wat jouw hulpvraag is. In het moment voel ik welke methode(n) er ingezet mogen worden.

 

Methoden..

D.m.v. de verschillende methoden werken we op alle lagen, Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch, & Spiritueel. We werken op lichamelijk blokkades, belemmerende denkpatronen en overtuigingen, vastzittende emoties, trauma’s, energetische blokkades, trauma uit de kindertijd, uit vorige levens, uit de voorouderlijke lijnen. Op dat wat er op dat moment gezien en gevoelt mag worden.

 

Ik volgde onder andere onderstaande opleidingen:

Transformatief coachen (Bridgeman)

Mystery school, protocolwerk (Altazar Rossiter)

Kracht van Adem, ademcoach (Annette Weers)

Weg van het Wiel, regressie, reïncarnatie, voorouderlijk werk (Maarten Oversier)

 

Verbinding, eigen liefde & authentieke ik..

Het herstel van de verbinding op al deze lagen maakt dat je weer in contact komt met je eigen kern, je intuïtie en je hogere zelf. Hierdoor kun je weer voelen en ervaren wat jij hier te doen hebt. En weer plezier en (eigen)liefde ervaren!

De volgende methoden pas ik toe om jou weer in contact met jouw liefdevolle kern te brengen.