Intensief ZELFLIEFDE Traject

Het Intensief zelfliefde traject is een traject van 3 à 4 maanden waarin ik je begeleid naar meer authenticiteit, lichaamsbewustzijn, zelfacceptatie, zachtheid en kracht.

Kortom: ZELFLIEFDE

 

Wat is zelfliefde voor mij..

Een groot deel van mijn leven heb ik mij onzeker gevoeld. Ik was altijd in gevecht met mijn lichaam, met mijzelf. Ik was nooit goed genoeg. Ik verdoofde mezelf met eten en luisterde niet. Ik hield mezelf op de achtergrond.  Ik voelde me onzeker over mijn lichaam en over wie ik was. Ik wilde niet te veel opvallen. Ik had moeite om me te uiten. Bang om niet kloppende dingen te zeggen. Bang om confrontaties aan te gaan. Laat staan om voor een groep te gaan staan en te spreken.  

Ik was de vicieuze cirkel waar ik in zat beu. Elke keer weer zakte de energie uit me weg. Ik was klaar met die onzekerheid. Met het mezelf afkeuren. Zo begon ik coaching en healing sessies te ondergaan bij anderen,. Ik volgde tal van cursussen en opleidingen om weer te leren in mijn eigen kracht te staan. Regressie, reincarnatie therapie, innerlijk kindwerk, ademwerk en ik ontdekte tantra. Ik kwam weer in contract met mijn lichaam, mijn authenthieke ik en verlangens.

Hoe meer ik thuis kwam bij mezelf, hoe meer het me duidelijk werd waar ik blij van word. En wat eigenlijk de bedoeling is dat ik hier kom doen. Alle ervaringen hebben me gebracht waar ik nu ben en daar ben ik super dankbaar voor. Ze hebben me de moed gegeven om mijn leven compleet om te gooien.

 

Wat kun je verwachten..

We starten met het in kaart brengen van wat er speelt in jouw leven. We onderzoeken en gaan aan de slag met wat er tussen jou en zelfliefde staat. We werken op Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch & Spiritueel niveau. Daarvoor zet ik verschillende methoden in.

Het programma heeft als rode draad zelfliefde. En heeft een opbouw en een structuur om de diepte in te gaan. Maar waar jij staat, waar jouw proces ons heen leidt en wat jij nodig hebt, zal leidend zijn. Elk traject is daardoor uniek.

 

🤍 5 sessies*van 2 uur

🤍 3 sessies van 3 uur

     Met o.a. de onderstaande behandelingen en methoden:

 ✔️Voorouderlijk werk

✔️ transformatieve healing sessies(regressie en reïncarnatie)

✔️EFT (Emotional Freedom techniques)

✔️ Innerlijk kindwerk

✔️ Trauma Release breathwork

✔️ Tantrische oefeningen voor zelfliefde en zelfacceptatie

✔️ Tantrische oefeningen voor opwekken kundalini energie

✔️ Protocolwerk

✔️ Chakra movement

✔️ Coaching op bewustwording van patronen, overtuigingen, spiegels en meer.

✔️ Surrender Massage

✔️ Transformational cupping

✔️ Massage & Healing

🤍 Afsluitende sessie en Zelfliefde ceremonie, 4 uur

🤍 Zoom call tussentijdse evaluatie, 1 uur

🤍 Na elke sessie krijg je een opdracht of oefening voor thuis

🤍 Persoonlijk op maat gemaakte audio’s met ademwerk en/of meditatie

🤍 Tussentijdse ondersteuning per app/telefoon/mail

 

Investering in jezelf..

4 termijnen van 499,- ex. btw

Betaal je in 1 keer dan ontvang je €100,- korting en betaal je 1896,- ex. btw

💚Optioneel bij te boeken choco bliss ceremonie (+ €100,- ex. btw)

 

Mijn passie..

Mijn passie ligt in het verbinden van mensen met hun eigen kern, hun eigen liefde. Zodat ze van daaruit weer in contact kunnen komen met hun zielsmissie.  Dit omvat de kern van elke sessie, behandeling, retraite, workshop en traject, die ik met liefde faciliteer. 

Ben jij er klaar voor weer verliefd te worden op je authentieke ik?

 

🤍 Esther