Plant medicijnen

De spirit van de planten zijn je teachers. Ze nodigen je uit naar binnen te gaan. Te onderzoeken in jezelf.  De planten laten je zien wat er voor jou op dat moment gezien mag worden.  Wat dienend is aan jouw proces van heling, transformatie en persoonlijke groei.  Nieuwsgierig naar wat plantmedicijnen voor jou kunnen doen? 

 

Sacred Cacao Bliss Ceremonie

Sacred Cacao Bliss is een plantmedicijn dat gericht is op je hart. Een zeer liefdevol medicijn dat je helpt op zachte wijze te verbinden met je hart, je lichaam en  je ziel. Het helpt je je bewustzijn te verruimen zodat je dichter bij jouw kern komt.

De innerlijke reis kan je uit je hoofd helpen, je gedachten tot rust brengen en je helpen de controle los te laten. Je kunt inzichten krijgen, emoties doorvoelen, loslaten en helen. Kom uit je hoofd, in je lichaam, dichter bij je gevoel, je hart en je spirit! Vol overgave en vertrouwen!

 

Hoe ziet de ceremonie er uit..

Ik zorg voor een fijne ceremoniële setting waarin je je gedragen voelt, waarin je je veilig voelt. Zodat je in overgave naar binnen kunt gaan en je een innerlijke reis kunt maken. Zodat je je kunt laten teachen door het plantmedicijn.

Doormiddel van meditatie en invocatie verbinden we met de spirit van de Sacred Cacao Bliss. Je kunt een vraag stellen en een intentie meenemen in je reis.

Nadat je de Sacred Cacao Bliss hebt genomen zal ik je met muziek en een zachte geleide ademhaling in diepe ontspanning helpen.  Je reis kan beginnen..

Ik zal je je op je gemak stellen en je begeleiden tijdens de reis zodat we samen kunnen kijken naar wat er zich aandient. 

Je ligt heerlijk op een matrasje onder een 'soothing' dekentje. Ontspan en laat je meevoeren..

 

Goed om te weten..

Duur van de ceremonie is ongeveer 4 uur. Afhankelijk van de dosis en jouw gevoeligheid.

Sacred Cacao neemt je zacht mee op reis. Je zult gewoon "bij" blijven.

Je kunt een visueel effect ervaren, maar dat hoeft niet.

De chocolaatjes zijn vegan.

De Sacred Cacao Bliss is onder andere gemaakt van Sacred Cacao, Psilocybine, en de Caapi plant.

 

Voorbereiding

- 3 uur van tevoren niet meer eten.

- eet zo plantaardig mogelijk 3 dagen van te voren.

- drink 2 dagen van tevoren geen koffie.

Nazorg

Je zult lichamelijk geen "kater" ervaren. 

Neem rust de dag na de ceremonie. 

Neem tijd om te integreren en te verwerken.

Drink extra water.

 

Wist je dat..

De Sacred Cacao Bliss ceremonies kunnen ook in Duo's worden gedaan.

Dus mocht jij met je partner, vriend of vriendin of misschien wel met je broer of zus samen een ceremonie willen doen, dan begeleid ik dat samen met mijn vriend, Brian Van Leeuwen.

Al onze gezamenlijke ceremonies, workshops en retreats vind je ook op www.thuiskomeninjezelf.com.