THUISKOMEN WINTER one-day-retreat

Zachtheid, warmte, troost, comforting, cosy emoties doorvoelen, stromen, heling, gedragen worden, acceptatie, verbinding, beweging, flow, naar binnen keren, aarden, gronden, veilig zijn in jezelf, connecten met je lichaam, hartsverbinding, liefde..

 

THUISKOMEN IN JEZELF winter editie

Het is nog steeds winter en de winter staat voor naar binnen gaan. Naar binnen keren om vervolgens in de lente weer te ontwaken en op te bloeien. Maar voordat het zover is, nodigt de winter ons uit om naar binnen te keren en thuis te komen in onszelf. Dat is waar deze One-Day-Retreat op gericht is.

Een One-Day-Retreat om volledig thuis te komen in jezelf. Om echt thuis te komen in je lichaam en in zijn.

We gaan deze dag landen in onszelf. Het gehele programma is om het thuiskomen in jezelf heen gebouwd. Welke is opgedeeld in vier delen: landen, openen, helen en zijn. Bij elk deel zijn passende oefeningen en methoden. De oefeningen en methoden zijn erop gecreëerd om jou laag voor laag dieper in jezelf te laten landen.

 

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

Denk aan grondingsmethoden, chakra healing, protocollen volgens de Altazar Methode, zachte diepe ademhalingsmethoden, beweging, dieper verbinden met je intuïtie en je eigen zijn, voelen dat het veilig is om volledig op aarde aanwezig te zijn, een diepere verbinding ervaren met je eigen zijn en met de buitenomgeving, sharing circles, heling, activatie, schrijven en ankering.

Dit alles vindt plaats in een cosy setting in een Yurt. De Yurt staat in een prachtige bosomgeving in Loenen op het terrein van retraitecentrum ’t Zonnehuis. De Yurt staat ook direct in verbinding met de aarde, waardoor we eenvoudig een diepere samenwerking met de energie van de aarde kunnen ervaren.

Deze dag gaan we niet hard werken. We gaan door middel van een veilige bedding van warmte, zachtheid, troost en comfort ervaren dat hard werken niet nodig is. Heling ontvangen, terwijl je gedragen wordt. In zijn puurste en zuiverste vorm.

 

HOE GA JE WEER NAAR HUIS?

We sluiten de dag rond 17u af. Het is onze intentie om iedereen in een diepere verbinding met zichzelf weer richting huis te laten gaan.

 

WELKE GEVOELENS ZOU JE ACHTERAF KUNNEN ERVAREN?

“Het is goed zoals het nu is.”

“Ik ervaar een stille kracht vanbinnen.”

“Ik voel mij ontspannen en gedragen.”

“Ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf.”

“Ik voel mij opgeschoond vanbinnen.”

“Ik sta in verbinding met een diepere stilte in mijzelf.”

 

THUISKOMEN in jezelf