Maak kennis met Transformatieve Tantra

Verbind, voel, beweeg, speel, transformeer en ervaar de stroming van levensenergie!

Ben jij nieuwsgierig naar Tantra en sta je open voor Transformatie? 

Ga dan mee op tantra avontuur! In een veilige omgeving tantra ontdekken. Een avond onderdompelen met een groep andere nieuwsgierigen.. waarbij je kennis kunt gaan maken met belichaamde spiritualiteit. Waarin we werken met het lichaam, met bewustzijn, met energie. Waarin we samen op ontdekkingstocht gaan in onszelf.

We spelen met beweging, leren onze grenzen aangeven, vergroten ons lichaamsbewustzijn, we experimenteren met geven en ontvangen, ontdekken het belang van tantra en adem, we gaan aan de slag met de energiecentra, chakra's en het laten stromen van je (seksuele)levensenergie.


Ontdek hoe tantra jou kan helpen je innerlijke sensuele Goddess (weer) te laten stralen. 

Ben je nieuwsgierig, durf jij het aan? Ben jij die Curious Goddess..?

 

We gaan graag met je op ontdekkingstocht..

 

🤍 Manon & Esther 

For ME - tantra voor vrouwen

Wij gaan voor: Veiligheid, helemaal jezelf mogen zijn, liefdevolle zachtheid, speelsheid, sensualiteit & vrouwelijkheid.

Down to earth & to the stars and back ✨Meld je meteen aan of lees eerst hieronder verder..

 

Voor wie..

✨Voor vrouwen die nieuwsgierig zijn naar tantra of hun tantra pad verder willen bewandelen. 

✨Als je nieuwsgierig bent naar jezelf, naar wat er leeft in jou op het gebied van lichaamsbewustzijn, zelfliefde en seksualiteit.

✨Als je je ichaamsbewustzijn wilt vergroten, jezelf wilt leren omarmen met alles wat er is, je sexualiteit (opnieuw) wilt ontdekken.

✨Als je een diepere verbinding wilt ervaren en je veilig wilt leren voelen in je eigen zijn.

✨Als je wilt onderzoeken wat jouw grenzen en verlangens zijn.

✨Als je wilt leren uit je hoofd te komen en verbinding wilt leren maken met je lichaam en je hart.

✨Als je de energie wilt laten stromen in jouw lijf. 

✨Als je nieuwsgierig bent naar de verleidster in jou.

✨Als je wilt verbinden met andere nieuwsgierige Goddesses

Wat kun je verwachten..

We gaan genieten van het samenzijn, met gelijkgestemden, in zachtheid, met speelsheid, in liefde, in verbinding en met sensualiteit..

We hebben een (clothes on) programma vol prachtige tantra oefeningen die je helpen meer in je lijf te  zakken en je nieuwsgierigheid naar tantra prikkelt.

Ben jij er klaar voor om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf, met jouw lichaam en dit te delen met een prachtige groep Goddesses..meld je dan aan voor deze verbindende dag.

Vind je het spannend en wil je eerst even kennismaken of heb je vragen? Dan kun je altijd eerst een mailtje sturen of vrijblijvend een call met ons inplannen. Stuur een mailtje naar tantra@es-energy.nl

Wil je meer...

Ben jij enthousiast over tantra en wil je verder verdiepen dan staan de volgende 3 verschillende, 3 daagse workshops op het programma. Alle levels draaien om de pijlers , verbinding, overgave en intimiteit.

Goddess Awakening 3 daagse workshop  level 1 - start september 2023 

Ontdek wat verbinding, overgave en intimiteit voor jou betekenen. Wordt bewust en transformeer blokkades, laat de energie weer stromen en maak je innerlijke Goddess wakker.

Zondag 3 september
Zondag 17 september
Zondag 1 oktober
Locatie: Heart House Bussum

 

Goddess Empowerment 3 daagse workshop level 2 - start november 2023

Ga op ontdekkingsreis in jezelf, met jezelf, met jouw lichaam. Omarm en eer jezelf en bekrachtig jouw innerlijke Goddess.

Zondag 12 november
Zondag 26 november
Zondag 10 december
Locatie Heart House Bussum

Orgasmic Goddess 3 daagse workshop level 3 - start januari 2024

Laat de seksuele levensenergie stromen, geef jezelf bloot, straal, verleid, speel, deel en laat je orgastische innerlijke Goddess genieten.

Zondag 28 januari
Zondag 11 februari
Zondag 25 februari
Locatie Heart House Bussum

 

Wanneer..

10:00 – 17:30 uur

Inclusief gezonde lunch.

 

Locatie..

Nog niet bekend

 

Investering in jezelf..

Curious Goddess Ontdekkingsdag (incl lunch) exclusief btw inclusief btw
Goddess ticket
Goddess ticket early bird

Wat is tantra..

Tantra wat is dat precies? Tantra is een mystieke traditie van meer dan 5000 jaar oud die zijn wortels heeft in het oude India. ‘Tan’ betekent ‘expansie’ en ‘tra’ betekent ‘bevrijding’ in het Sanskriet.

Tantra gaat over liefde, bewustzijn en verbinding. Tantra gaat over heelheid en is alles omvattend. Liefde, vrijheid, blijheid, speelsheid, passie, sensualiteit maar ook verdriet, afwijzing, oordelen en angst, alles mag er zijn. Alles is welkom.

Tantra bied je de gelegenheid om je bewuster te worden van wie je bent. Jezelf te accepteren en alle aspecten van jezelf te omarmen en te integreren.

Tantra gaat over verbinding, met jezelf, met jouw lichaam, met de ander en zijn/haar lichaam. Tantra gaat over de ander eren als een deel van jezelf. Ik eer jou als een deel van mijzelf!

Herken jij de goddelijke kracht in de ander? Ken jij de goddelijke kracht in jou?

Tantra gaat over het stromen van levensenergie. En…. seksualiteit hoort daar ook bij, want seks is tenslotte onze oorsprong!

 

Wat verwachten we van jou..

Natuurlijk begeleiden wij je in je proces en zorgen we voor een veilige bedding dat alles er mag zijn. Maar we nodigen je uit om zelf op het volgende te letten. En daar ook 'ownership' over te nemen.

 

Dat je je eigen grenzen bewaakt en/of leert te bewaken en de grenzen van een ander respecteert. 

Dat je de intentie hebt je open te stellen voor jezelf en voor verbinding met de ander. 

Dat je bereid bent te zijn met alles wat je tegenkomt. En hier zelf verantwoordelijkheid voor neemt. 

Dat je jezelf kunt dragen en uitreiken wanneer je ondersteuning nodig hebt. 

 

For ME - Manon & Esther tantra voor vrouwen


Wie zijn wij..

Wanneer wij, Manon & Esther, onze energieën bundelen ontstaat er een zacht en krachtig liefdesveld waarin we veilig zijn om expressie te geven aan onze innerlijke Goddesses.

Esther

Woorden en energie waar ik van hou, zachtheid, onvoorwaardelijke liefde, kalmte, sensualiteit, speelsheid, ondeugend zijn, passie, kracht, transformatie, healing, vrouwelijkheid, goddess en tantra (uiteraard)

Tantra gaat voor mij echt over belichaamde spiritualiteit. Over het onderzoeken van jezelf op alle lagen. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch. 

Met een toolbox vol met methoden, toepasbaar op al die lagen, ondersteun ik je graag met zachte kracht en een vleugje ondeugendheid ;)

 

Manon

Ik volg al wat jaren het pad van tantra. Vorig jaar kwam daar een mooie vrouwenopleiding bij.
Tijdens deze training gingen we op ontdekkingstocht naar het (her)vinden van onze vrouwelijke kracht. Door jezelf helemaal te omarmen en lief te hebben. Door jezelf steeds meer te openen kom je tot bloei.
Ik ondersteun je graag met mijn kracht in zachtheid en kwetsbaarheid.

https://www.ecstatictemple.nl/manon-snoek/