Voorouderlijk werk,
regressie & reïncarnatie therapie

Woensdagen bij Op Hodenpijl zie beschikbare tijden bij "bekijk details"

 

Helen voorouderlijke lijnen, regressie & reïncarnatie therapie


Loop je vast in je leven, in oude patronen en overtuigingen?
Ken je thema's als zelfafwijzing, onzekerheid, verlatingsangst, jezelf klein houden, over je grenzen laten. gaan en andere angsten die ervoor zorgen dat je niet volledig tot je recht komt?

Heb je onverklaarbare lichamelijke klachten?
Heb je er wel eens bij stil gestaan dat een klacht of aandoening te maken kan hebben met een onverwerkt verleden? Ken je dat gevoel dat je verdriet, boosheid, angst of bepaalde overtuigingen bij je draagt die  niet van jou lijken te zijn. 

 

We hebben allemaal trauma opgeslagen in ons systeem. Soms al bij de geboorte, in de kindertijd, of later in dit leven. Maar wist je dat ook via je familielijnen trauma aan jou kan worden doorgegeven? En dat je mogelijk ook karmisch trauma bij je draagt uit vorige levens?

 

We duiken samen in jouw familielijnen. Hoe is de relatie met jouw ouders en met jouw opa en oma? Wat weet je van je overgroot ouders? Wat maakten ze mee in hun leven? Maakten ze de oorlog mee? Wat was de invloed van de kerk? Zijn er familieleden vroeg gestorven? Zijn er bepaalde ziekten in de familie? Waar werd niet over gesproken...? 

 

Als we dit onderzoeken valt er vaak ineens van alles op zijn plek. 

Het opnieuw doorleven van specifieke gebeurtenissen van de betreffende voorouder of een vorige incarnatie kan direct heling brengen. Niet alleen in jouw leven, maar ook in die van je voorouders. 

D.m.v. regressie en reïncarnatie therapie onderzoek ik met jou hoe je weer je authentieke ik kunt zijn en je weer flow in je leven kunt krijgen. 

 

De energie is leidend..

We starten met het in kaart brengen waar je stagnatie ervaart en wat jouw hulpvraag is. Het kan zijn dat we in de voorouderlijke lijnen mogen werken maar het kan ook zijn dat we eerst ander transformatief werk mogen doen.  De energie is hierin leidend. 

 

Methoden

D.m.v. de verschillende methoden zoals regressie, reïncarnatie, trauma therapie, ademwerk, protocolwerk, transformatief coachen en meer, werken we op alle lagen. Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch, & Spiritueel.
We werken op lichamelijk blokkades, belemmerende denkpatronen en overtuigingen, vastzittende emoties, trauma’s, energetische blokkades, trauma uit de kindertijd, uit vorige levens, uit de voorouderlijke lijnen. Op dat wat er op dat moment gezien en gevoelt mag worden.

 

Ik volgde onder andere onderstaande opleidingen:

Weg van het Wiel, regressie, reïncarnatie, voorouderlijk werk (Maarten Oversier)

Transformatief coachen (Bridgeman)

Mystery school, protocolwerk (Altazar Rossiter)

Kracht van Adem, ademcoach (Annette Weers)

 

 

kom weer in verbinding met je authentieke ik

Het herstel van de verbinding op al deze lagen maakt dat je weer in contact komt met je eigen kern, je intuïtie en je hogere zelf. Hierdoor kun je weer voelen en ervaren wat jij hier te doen hebt. En weer plezier en (eigen)liefde ervaren!