Reconnecting with your soul's path - workshop

We zullen je meenemen in hoe deze reis eruit ziet. De deelnemers komen rond 19u45 binnen. We beginnen met een korte meditatie om even te landen. We delen onze namen en intenties. Het programma van de avond wordt uitgelegd. Een aaneengesloten reis van ongeveer tweeënhalfuur. Dan beginnen we met het openen van het fysieke lichaam met het maken van strekkingen en bewegingen. Het breathwork daaropvolgend brengt je snel in een diepere laat van jezelf. Een intensieve ademhaling. Met muziek als onderliggende tonen.
 
Na de intensieve ademhaling is er een periode van ontspanning. Een periode van reizen, loslaten, inzichten. Alles wat zich op dat moment aanbiedt mag er zijn en is informatie.
 
Vanuit die diepere staat van bewustzijn wordt er verbinding gemaakt met het transformatie protocol. Een protocol dat volledig gericht is op het weer of nog meer in balans komen met het bewandelen van je zielenpad. Met de intentie dat alles wat daartussen staat getransformeerd mag worden. In het protocol zit ook de persoonlijke input van de deelnemers verwerkt. Lees als: wat zit er volgens de deelnemer tussen hem/haar en het bewandelen van zijn/haar pad. Na het protocol volgt er weer muziek en gaan de deelnemers het eigen persoonlijke proces doorleven.
 
Wanneer de energie zegt dat het door is voor de volgende stap volgt er intuïtief een visualisatie. Dat ook gericht is op het (her)vinden van je pad. Na de visualisatie is er een journal oefening.
 
Na de journal oefening zit de reis van de avond erop…
Nu gaat de reis echt beginnen…
De energie heeft zijn werk gedaan…
De processen zijn gestart…
De systemen zijn aangezet…
Stap-voor-stap verder op reis…
Stap-voor-stap je pad bewandelen…
 
We eindigen de avond met nabespreking, thee en natuurlijk chocolade.
Aanmelden kan nu voor de volgende edities:
Dinsdag 19 oktober (volgeboekt)
Vrijdag 19 november (volgeboekt)
Dinsdag 30 november (volgeboekt)
Dinsdag 14 december (volgeboekt)
Woensdag 29 december (volgeboekt)
Dinsdag 11 januari (volgeboekt)
Dinsdag 8 februari (nog zes plaatsen beschikbaar)
Dinsdag 22 februari (nog zes plaatsen beschikbaar)
 
Elke avond begint om 19u45 met aanvang, zodat we om 20u kunnen beginnen met de diepgaande reis. Plusminus 22u30 eindigen we de avond. De workshop vindt plaats in Bilthoven.
 
Voor de gehele avond investeer je 44,- euro.