Transformational Cupping®

Laat oud vet, cellulitis, verklevingen, afvalstoffen, spierspanningen, diverse lichamelijke klachten, stress maar ook oud zeer en vastzittende emoties loskomen en verdwijnen. 

 

Bevrijd je lichaam van alle ballast.  Je huid gaat stralen, wordt strakker. Alles gaat weer stromen en je komt letterlijk en figuurlijk beter in je vel!

 

Cupping behandeling 60 of 90 minuten

In een korte intake brengen we samen in kaart wat jouw aandachtspunten zijn voor deze sessie. Ook zal ik intuïtief en door massage (aan)voelen waar extra focus op mag liggen en welke zones er aandacht nodig hebben. Vaak ontstaat er een combinatie van cupping, healing en massage. 

De huid gaat stralen, de huid wordt strakker,  blokkades verdwijnen, je gaat jezelf zowel lichamelijk als mentaal fijner voelen.

Transformational cupping®️ is een bijzondere methode die zowel fysiek als energetisch werkt!

Door cupping trek je de huid wat omhoog, de verklevingen, (energetische) blokkades en afvalstoffen die daaronder zitten worden losgemaakt. De doorbloeding wordt enorm gestimuleerd. Er ontstaat weer ruimte door de afvoer van afvalstoffen en er ontstaat een vrije doorstroom van zuurstofrijk bloed. 

In ons lichaam wordt zowel energetisch als fysiek van alles opgeslagen. Opgeslagen afvalstoffen zorgen voor blokkades en verklevingen. Maar ook onverwerkt trauma en opgeslagen emoties zorgen ervoor dat de doorstroom blokkeert. 

Door het intensieve cuppen met een glazen cup wordt de huid vacuüm gezogen. De cup wordt over je lichaam bewogen op de te behandelen zone(s). Dit wordt vooraf gegaan door een manuele massage om verklevingen en opgehoopte afvalstoffen op te speuren. Afvalstoffen worden gedurende je gehele leven in je lichaam verzameld en daardoor ontstaan ophopingen die overal kunnen zitten en die je vaak letterlijk kunt voelen. Deze ophopingen uiten zich in allerlei lichamelijke kwalen, spanningen en ongemakken.

 

Transformational Cupping® heeft een positief effect op:

- Helpt vastzittende spieren, blokkades en trauma’s los te maken

- Migraine/hoofdpijn, pijnlijke spieren

- Vermindert vetophopingen, vochtophopingen en cellulitis

- De organen gaan beter werken 

- Een stimulerend effect op het immuunsysteem

- Bevordert de bloedsomloop en de aanvoer van zuurstofrijk bloed

- Voert afvalstoffen af. Lymfesysteem kan beter afvoeren en opruimen

- Je huid wordt soepeler en gaat stralen

- Brengt uw meridianen weer in balans

- Voor een betere verbinding met lichaam & geest

 

Tips..

- Verminder even de inname van proteïne en vetten, ga ontzuren. Als je je hier aan houdt dan merk je dat de afvalstoffen gemakkelijker uit je lichaam verdwijnen. 

-  Voor en na de behandeling is het aan te raden voldoende water te drinken dit draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen.

- Je kunt wat beurs en gezwollen zijn en er kunnen emoties loskomen.