Surrender Massage & Chakra Flow 120 min.

Wil jij beter contact met jouw lijf? En echt voelen en zijn met alles wat je tegenkomt? Aanraking écht ontvangen,., ontspannen, helemaal in je lijf zakken en de energie weer laten stromen..

Maar ervaar je spanning en blokkades in je lichaam, heb je stress, leef je veelal vanuit je denken, vanuit je hoofd? Ben je te streng voor jezelf? Werk je te hard? En mag je eigenlijk wat beter luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft? Dan is het tijd om wat liever te zijn voor jezelf..

 

Adem, Voel, Laat los, ontspan en geef je over!

 

We starten met de chakra flow.
Ik neem je mee in een prachtige practice om de doorstroom en energie in je chakra’s te balanceren en activeren. Laat je ademhaling en lichaam je meevoeren door de chakra’s, op bijpassende muziek en activeer je kundalini energie.

Surrender..Terwijl de energie zachtjes door je lijf circuleert mag je je overgeven aan liefdevolle aanraking. De Surrender Massage is een helende lichaamsmassage afgestemd op wat jij mag ontvangen in dat moment. Bijzonder aan deze massage is dat deze uitgevoerd wordt op de grond. Op een heerlijk zacht matrasje uiteraard. Met etherische oliën en muziek waarbij je je over kunt geven aan het moment. 

Mochten we blokkades tegenkomen dan help ik je daar liefdevol mee te zijn. Er naartoe te ademen en zachtheid in te brengen zodat ze wegsmelten. Zodat jij dieper kunt ontspannen en in overgave kunt ontvangen.

 

De massage wordt intuïtief en op jouw behoefte afgestemd en bevat o.a. technieken uit de chakra massage, tantra massage, ontspanningsmassage en 4 elementen massage.

De massage is geen tantra massage in de zin van het werken met sexuele energie. Ik raak geen intieme delen aan. De massage is wel tantrisch in de zin van bewustwording, overgave, zijn met alles wat er is en liefdevolle aanraking. 

Surrender massage & Chakra Flow 120 min.

€ 175,00

Surrender massage & Chakra Flow 120 min.

€ 175,00

Chakra Flow is een prachtige practice om de doorstroom en energie in je chakra’s te balanceren en activeren. Laat je ademhaling en lichaam je meevoeren door de chakra’s, op bijpassende muziek en activeer je kundalini energie.

Surrender..Terwijl de energie zachtjes door je lijf circuleert mag je je overgeven aan liefdevolle aanraking. De Surrender Massage is een helende lichaamsmassage afgestemd op wat jij mag ontvangen in dat moment.


Duur 120 min.

Get in touch..