Welke kleur resoneert vandaag met jou?

Altearah werkt met 14 verschillende kleuren. Elk vertegenwoordigd door verschillende emoties, geuren, etherische oliën, werkstoffen, energetische frequenties en werkingen. 

Intuïtief kies je de kleur die op dat moment het meeste met jou resoneert. Bij de gekozen kleur horen weer specifieke etherische oliën met hun specifieke therapeutische werking.  Bij elke massage en behandeling stem je opnieuw af op jouw kleur, emotie en behoefte. 

- Huidverzorging met een energetische werking.

- Huidverzorging gericht op jouw emotionele welzijn

- ECOCERT

- BIO

- Puur natuur

- Geen chemische troep op jouw huid!

- Neuro-actieve ingrediënten. Ingrediënten die de huid zelf aanzetten tot activiteit, herstel en regeneratie. 

- Natuurlijke geuren waar je blij van wordt!

Geur, kleur, energie, emotie ALTEARAH BIO Etherische oliën en huidverzorging, 

Kies je bijvoorbeeld Emerald groen (Oxygen), dan is dat de kleur van het hartchakra, de plek van de longen, met het thema adem, openen, ruimte, inspiratie, loslaten en vrijheid. Met een mix van o.a. etherische oliën van Den, Lavandin, Sinaasappel, Bergamot, Rozemarijn en Eucalyptus.

Kies je bijvoorbeeld donkerrood (Energy), dan is dat de kleur van het wortelchakra, met het thema gronding, moeder aarde, je "roots" en voorouders, comforting, warme, aanwezigheid en veiligheid. Met een mix van o.a. Ceder, Lavender, Patchouli, Bergamot en Jeneverbes. 

 

Bio gecertificeerde huidverzorging

Altearah Emotive Cosmetics, een prachtige lijn van natuurlijke en bio gecertificeerde oliën en producten. Compleet afgestemd op jouw energie, jouw emotie, jouw huid en jouw stemming en behoeften.

Benieuwd naar de prijzen van de producten, klik dan hier.

Benieuwd naar de behandelingen met Altearah, klik dan op onderstaande buttons.