In overgave..

Sta jij er wel eens bij stil wat je lichaam allemaal voor je doet, wat je lichaam allemaal voor je draagt?  Wat hebben alle spanningen, pijntjes en ziektes jou eigenlijk te vertellen? 

Vastzittende emoties, opgeslagen trauma's, vastgeroeste overtuigingen/denkpatronen,  toxische stoffen/afvalstoffen  en zelfs karmische wonden, zorgen voor spanningen en ziektes in het fysieke lichaam.  

 

Surrender Massage 90 minuten

Ervaar je spanning en pijn in je lichaam, heb je stress, leef je veelal vanuit je denken, vanuit je hoofd? Hoe is de relatie met jouw lichaam eigenlijk? Zijn er blokkades, beperkende overtuigingen of schaamte?

Ik help je weer te landen in jouw lijf. Te voelen. aanwezig te zijn met alles dat je tegenkomt. Luister naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Voel, Laat los, ontspan en geef je over!

 

Kun jij je overgeven aan liefdevolle aanraking? 

 

De Surrender Massage is een lichaamsmassage afgestemd op wat jij mag ontvangen in dat moment. Bijzonder aan deze massage is dat deze uitgevoerd wordt op de grond. Op een heerlijk zacht matrasje uiteraard. Met etherische oliën en muziek waarbij je je over kunt geven aan het moment. 

We starten met een meditatie om te gronden, om in een diepe ontspanning te komen, het hart te openen en bewust te verbinden met het lichaam.

Doormiddel van een energie protocol verbinden we met de intentie om in de energie blokkades te mogen transformeren.  Laat alle blokkades wegsmelten die tussen jou en overgave zitten. 

Intuïtief kies je een kleur, geur passend bij jouw emoties, jouw behoefte op dat moment. De etherische oliën van de gekozen kleur worden gebruikt om jouw proces te ondersteunen. 

De massage wordt intuïtief en op jouw behoefte afgestemd en bevat technieken uit de chakra massage, ontspanningsmassage en 4 elementen massage.

De massage is geen tantra massage in de zin van het werken met sensuele/sexuele energie. Ik raak geen intieme delen aan. De massage is wel tantrisch in de zin van bewustwording, overgave,  in het nu zijn en liefdevolle aanraking. 

  •  Korte intake
  •  Meditatie
  •  Energy Protocol om blokkades te transformeren
  •  Altearah intuïtieve geur keuze
  •  Surrender Massage